[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Адміністрація » Правила сайта » Правила Форума
Правила Форума
WOLFДата: Субота, 05.03.2011, 15:46 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Правила Музика-Mp3 Форуму:

Дані правила є загальними для всього форуму і обов'язкові до виконання як учасниками, так і адміністрацією форуму. Якщо в розділі встановлені внутрішні правила, то вони доповнюють дані правила форуму. Адміністрація форуму залишає за собою право на зміни правил в односторонньому порядку і без попереднього повідомлення. Незнання Правил не звільняє від відповідальності за їх порушення. Останнє слово в інтерпретації Правил стосовно до конкретного повідомлення залишається за Адміністрацією.

1. Учасник має право:

1.1. Створити нову тему в будь-якому форумі відповідно з цими правилами.

1.2. Оскаржити дії адміністрації, з якими він не згоден, за допомогою особистих повідомлень представникам адміністрації.

2. Учасник зобов'язаний:

2.1. Перед тим, як залишати свої перші повідомлення на форумі, уважно ознайомитися з правилами форуму, в який збирається писати своє повідомлення, переконатися, що тема створюється у форумі відповідної тематики. Якщо Ви випадково помилилися тематикою форуму, попросіть модераторів перенести тему в потрібний розділ. Створення однакових тим в різних розділах розцінюється як флуд.

2.2. Перед створенням нової теми переконатися, що подібна тема ще не обговорювалася. Для цього використовуйте пошук.

2.4. При розміщенні чужого матеріалу обов'язково вказувати джерело, звідки було взято матеріал і автора.

2.5. При створенні нової теми давати їй осмислену назву. Воно повинне відображати суть питання або повідомлення. За назви, подібні "Допоможіть будь ласка", "У мене проблема", Модератор має права закрити тему і винести вам як усне так і письмове попередження.
2.6. Виконувати вимоги адміністрації і модераторів, висловлені в темі або в особистих повідомленнях. Якщо Ви не згодні з рішенням адміністрації, Ви можете пізніше його оскаржити в розділі "Скарги"

3. Учаснику не дозволяється:

3.1. Реєструвати безглузді нікнейми (наприклад JKh324asR534), також забороняється вибирати нікнейми, що звучать зухвало або образливо, використовувати в нікнеймі нецензурні слова, адреси веб-сайтів, адреси e-mail електронної пошти і т.п.

3.2. Подвійна реєстрація акаунтів Заборонена. Також не дозволяється захоплення ніків (реєстрація нікнеймів з метою перешкоди використання їх іншими). Реєстрація двійника вже існуючого нікнейму (або візуально схожих). Також забороняється продаж акаунтів, і залишати рахунок у заставу!.

3.3. Створення повідомлень, що містять рекламу (у тому числі в посиланнях і підписах), свідомо помилкову інформацію, гpубой, нецензурні вирази, як в явному, так і неявному вигляді. Провокації жорсткого флейму, екстремістські заяви, а також висловлювання, покликані принизити або образити групи людей або окремих осіб. Повідомлення, покликані навмисно ввести користувачів в оману або завдати їм шкоди. Повідомлення, єдиною метою яких є "увелечение кількості постів (флуд)".

3.4. Створення тем, повідомлень, які спотворюють зовнішній вигляд форуму, а також зловживання візуальним оформленням повідомлень і підпису (яскраві кольори, великі шрифти, безглузді картинки, велика кількість смайликів).

3.5. Використання аватарів, які так чи інакше ображають учасників форуму, або порушують чинне законодавство України та Російської Федерації.

3.6. Оффтоп в тематичних розділах. Флуд в тематичних розділах (для відправлення скарги на флуд скористайтеся кнопкою "Доповісти"). Для вільного спілкування на будь-які теми є спеціальний розділ - "Курилка", але і в ньому флуд не має сенсу буде каратися.

3.7. Ображати і принижувати інших учасників форуму, їх рідних або близьких, їх думки, погляди на життя, віросповідання і національну приналежність, а також провокація подібних висловів і будь-який перехід на лічності.За образи рідних і близьких буде даватися бан по ip адресою.
Також заборонені мати у репутації і в нагородах.

3.8. Навмисне перекручування слів, заміна літер на схожі за написанням символи та літери інших мов. Навмисне порушення правил російської мови, а також зловживання падонківському і "албанським" сленгом. Будь ласка, утримайтеся від написання повідомлень транслітом. Якщо у вас проблеми з розкладкою - попробуйте скористатися сервісами, схожими до translit.ru.

3.9. Створювати тему або створювати повідомлення ВЕЛИКИМИ ЛІТЕРАМИ (за винятком скорочень або найменування компаній, торгових марок, товарів, і іншого, тобто всього того, що традиційно пишеться у верхньому регістрі).

3.10. У підписі або статус містити посилання на інтернет-ресурси (в т.ч. банери і картинки з переходом).

3.11. Випрошувати репутацію (підписів стосується теж) і платити репутацією іншому учаснику форуму, наприклад: "Підкажіть плз, +1 забезпечений", "допоміг - постав +", "якщо не шкода - постав +", за будь-яке використання репутації з метою отримати вигоду, буде бан на 2 дні і відключення репутації.

3.12. На форумі заборонені будь-які теми з приводу "ріпів", за це буде даватися бан терміном 1 день.

3.14. На форумі категорично заборонено самомодерірованіе - це коли якийсь учасник форуму, що не є модератором даного форуму, робить зауваження іншим учасникам та / або дає поради про те, що тема вичерпана, її потрібно закрити, перенести, видалити і т.д. Робити зауваження, відкривати і закривати теми - прерогатива тільки модераторів і адміністрації.

3.15.Массовое підвищення репутації іншим учасникам та плюсообмен між учасниками.

4. Адміністрація має право:

4.1. Виносити попередження і обмежувати доступ на форум за будь-яке порушення цих правил.

4.2. Видаляти або змінювати Ваш підпис, нік або аватар відповідно до даних Правил.

4.4. Карати в будь-якій формі за образу учасника форуму або адміністрації.

4.5. Редагувати власні повідомлення, назви тем відповідно до цього законодавством і діючими правилами форуму.

 
Форум » Адміністрація » Правила сайта » Правила Форума
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

close